Валута:

KS Games, Образователен комплект, Цветове и форми

Наличност:
В наличност
17.99 лв.
Количество:

Кратко описание

Образователният  комплект за игра Цветове и форми съдържа 3 игрални табла и 33 различни по форма и цвят фигури.
Геометричните фигури са изработени, така че да съвпадат с формите по трите дъски за игра.

С форми като кръг, триъгълник, правоъгълник малчуганите не само ще научат геометричните фигури, но и частите като едно цяло - половинка, третинка и четвъртинка. Всяка една от фигурите е представена с различни цветове - жълт, син, червен и зелен.

Трите игрални табла се поставят пред детето, геометричните фигури се разбъркват и слагат до таблата. Целта е детето да комбинира подходящите части, така че да напасне фигурите във формите на дъските за игра.

Екипът на malchugani.com  винаги е търсил и подбирал специално за вас качествени и образоваелни материали за вашите деца. Имаме удоволствието да ви представим поредица от образователни комплекти на компанията KSGames. Те ще помогнат на вашите малчугани, докато се забавляват да развиват различни умения и да научат много нови за тях неща.

Образователният комлект "Цветове и форми" ще помогне на детето да развие наблюдателността си, като в същото време забавно и лесно ще научи геометричните фигури.

Всички части са направени от дебел висококачествен картон, предлагат се в красива кутия, подходяща за подарък.

Тегло: 1 кг.
Размер на кутията: 18.5 x 6.7 x 27 см.

Комплектът е подходящ за деца над 3 години.
100% Гаранция за този продукт

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.