Валута:

KS Games, Образователен комплект, Антоними

Наличност:
В наличност
17.99 лв.
Количество:

Кратко описание

Комплектът за игра Антоними съдържа 24 двойки карти от противоположни по смисъл дъми, общо 48 части. Заедно с прилагателни като топло-студено, нисък-висок в комплекта намират място и определения като вътре-навън, горе-долу.

Всички карти се разбъркват, поставят се върху масата с лицето нагоре, но така че да се образуват правоъгълник с 6 x 8 карти. На детето се посочва една от картите, то трябва да намери с противоположния смисъл. След като намери точната карта, двете карти се изваждат от играта.

За да разнообразите играта и затвърдите научените думи, можете да поискате от детето да огледа стаята  в която се намира и да потърси предмети или ситуации, които да посочи като пример на антоними.

Играта е подходяща за деца в предучилищна възраст, които играейки и забавлявайки се ще научат антонимите и ще развият говорните си особености.

Екипът на malchugani.com  винаги е търсил и подбирал специално за вас качествени и образоваелни материали за вашите деца. Имаме удоволствието да ви представим поредица от образователни комплекти на компанията KSGames. Те ще помогнат на вашите малчугани, докато се забавляват да развиват различни умения и да научат много нови за тях неща.

Всички части са направени от дебел висококачествен картон, предлагат се в красива кутия, подходяща за подарък.

Тегло: 1 кг.
Размер на кутията: 18.5 x 6.7 x 27 см.

Комплектът е подходящ за деца над 3 години.

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.