Валута:

KS Games, Образователен комплект, Асоциации

Модел:
013
Наличност:
В наличност
17.99 лв.
Количество:

Кратко описание

Колко от вас познават играта на асоциации? Тази, която сме играли с любими хора до късно през нощта, забавна, както за малки, така и за големи.

Компанията KS Games ни предлагаобразователния комплект за игра "Асоциации", която ще забавлява вас и вашите малчугани, също ще развие ценни качества, като логическо мислене, концентрация и наблюдателност.

Образователният комплект "Асоциации" съдържа 30 пъзела с по две части. Пъзелните блокчета са с различни изображения, които децата трябва да свържат. И така маймуната обича банан, ключът отключва катинара, дядо Коледа носи подаръци, кокошката снася яйца, когато вали дъжд ви трябва чадър. Децата ще могат да направят 30 асоциации и да подредят пъзелите, включени в комплекта.

Всяка една от двойките пъзелни блокчета е изработена с уникална форма така че при опит да се свържат грешни части, това няма да може да бъде осъществено.

Разделете и разбъркайте всички части, включени в комплекта, поставете ги на масата или друга подходяща основа за игра, така че да са с лицевата част нагоре. Децата ще трябва да намерят и свържат асоциативно частите в комплекта. Лесно и забавно!

Тегло: 1 кг.
Размер на кутията: 18.5 x 6.7 x 27 см
Комплектът е подходящ за деца над 3 години.

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.