Валута:

Интерактивен баскетболен кош - подвижен

Наличност:
Извън наличност
52.00 лв.
Количество:

Кратко описание

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1-2 играчи
Размер: 35 х 8 х 56.5 см
Тегло на продукта: 2 кг
Комплектът съдържа: Табло, топка и помпа
Материал: пластмаса/ метал
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Искате да запознаете детето си с баскетбола по един нестандартен, иновативен и супер забавен начин? Попаднали сте на правилното място.

Предлагаме Ви интерактивен баскетболен кош, който можете само с няколко движения да прикрепите към клон на дърво, врата или друга мебел – на желана от вас височина и с възможност за неограничена смяна на локациите.

Освен с мобилност, интерактивният кош се отличава и с впечатляващи звуково-светлинни ефекти, които ще придадат допълнителен чар на баскетболната игра. Част от тях включват:

  • Различни звуци, придружаващи отбелязването на точка;
  • Светлинни ефекти при отбелязване на точка;
  • Автоматично записване на резултата на един или двама играчи.

Покупката на коша включва баскетболна топка и помпа, с които вашият семеен комплект за борба със скуката вече е напълно завършен.

Ползи: Знаете ли, че според СЗО правилното развитие на децата от 1 до 4 години включва прекарване на най-малко 180 минути дневно в различни видове физически дейности с разнообразен интензитет? Поне 60 от тези 180 минути трябва да включват умерена до бурна физическа активност, или иначе казано – спорт. Колкото повече, толкова по-добре.

За някои семейства това звучи като естествена даденост, но родителите на по-кротки и физически пасивни деца биха могли да Ви разкажат много за начините на стимулиране на физическа дейност. Интерактивният баскетболен кош „награждава“ усилията на детето със забавни звукови и светлинни ефекти, карайки го да иска да играе още и още. По този начин то тренира не само мускулатурата си, а също така своята координация, ориентация в пространството и причинно-следствена връзка.

Освен всичко останало, интерактивният баскетболен кош е лек, мобилен и лесно преносим. Той може да се използва както вкъщи, така и на открито. Монтирането и демонтирането е лесно, независимо дали става въпрос за вратата на дневната или за дървото в парка. Достатъчно е да развихрите въображението си и да сте готови за игра – навсякъде, по всяко време.

*Винаги използвайте, монтирайте и демонтирайте интерактивния баскетболен кош в съответствие с описаните от производителя препоръки. Така ще осигурите дълъг живот за играчката и безопасно забавление за Вашите деца.

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.