Музикална играчка за прохождане Little Zebra 2в1

Модел:
83007
Наличност:
В наличност
  • 3.13 кг
  • 31.9x48x46.5 см-размер на опаковката

Един от най-важните моменти от живота на бебенцето е когато се опитва да направи своите първи стъпки. Този период е от изключително значение за развитието му, затова трябва да изберете правилната проходилка, която ще му помогне да ходи смело и самостоятелно, като в същото време ще му предложи много забавления. 

Музикалната играчка за прохождане Little Zebra е един страхотен и много функционален модел, който предлага разнообразни и интересни занимания за детенцето. 
Цветната табла за игра и музикалният панел, както и меките ушички на зебрата, ще забавляват Вашето бебенце, докато развиват неговото зрение, слух и креативно мислене.ю

Допълнителните цвeтни бyтoнчeтa, мелoдии и paзлични фигypки създават още положителни емоции за мъничето и неговите родители. В същото време те стимулират развитието на неговите умения да разпознава различни цветове и форми.

Дръжката за бутане е много удобна и може да се регулира според височината на детенцето. Проходилката се сгъва много лесно, което позволява да я вземете навсякъде със себе си.

Работи с батерии 2 x 1.5V AA и е подходяща за малчугани над 12-месечна възраст.

81.00 лв.
Количество:

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.