Валута:

Настолна игра Падащи маймунки

Модел:
1100790054
Наличност:
Извън наличност
21.90 лв.
Количество:

Кратко описание

Падащите маймунки е настолна игра за цялото семейство. Ще се забавлявяте с много смях и радостни емоции!

Играта е подходяща за двама или повече играчи. За деца над 3 години.
Съдържание на комплекта: 30 маймунки, 30 клечки (10 зелени, 10 сини, 10 оранжеви), основа, дърво от 2 части, корона, зарче.
Сглобяването на играта е лесно: двете части на дървото се съединяват, поставят се на основата, като четирите му краища влизат в жлебчетата на основата. Най-отгоре се поставя декоративната зелена корона.
Подготовка за играта: Дървото има 5 етажа с 10 дупки на етаж.Пръчките се нанизват, като се спазва правилото да се поставят хоризонтално, т.е. да не се кръстосват от един етаж на друг. Пускат се маймунките от отвора отгоре. С причудливите си опашки, една по една, те провисват за пръчките. Може да се изсипят всички маймунки наведнъж. А има и втори вариЗа да не се струпват в горната част на дървото, може да се слагат поетапно: редят се долните два етажа, пускат се маймунки, слагат се пръчки в другите етажи и пак се пускат.
Правилата са лесни: първия участник в играта хвърля зарчето и какъвто цвят му се падне, трябва да извади пръчица със същия цвят! Първо се вадят пръчици от най-горния етаж и след това се преминава към следващите етажи надолу. Целта е играча така да извади пръчката, че да не събори маймунка. Ако падне някоя маймунка или няколко маймунки на жълтата основа, играча я взима пред себе си! Участниците се редуват последователно в хвърлянето на зарчето и ваденето на пръчки. Когато на дървото няма пръчка със същият цвят, който ви се е паднал от зара, тогава имате късмет и не трябва да изваждате пръчка, а идва на ред следващият играч. Играта печели този, който има най-малко събрани маймунки, т.е бил е най-внимателен и прецизен!
Размери на елементите:

Дърво: В:27 см, Ш: 18 см

Маймунка: 4 см                       

Пръчка: 17 см                     

Зарче: 2,5 см Х 2,5 см
Размер на кутията: 26.5 см Х 11 см Х 26.5 см

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.