Валута:

УОКИ ТОКИ - детски комплект за трима

Модел:
09275
Наличност:
Извън наличност
41.90 лв.
Количество:

Кратко описание

Комплектът уоки-токи позволява едновременна игра на 3 човека. Играта е не само забавна, но и позволява на участниците да играят интересни роли - разузнавачи, войници, спасители от спешна помощ.

Командният център и 2 мобилни радиостанции гарантират забавление както на закрито, така и на открито. Военното оцветяване на комплекта уоки-токи насърчава използването му на открито, което влияе правилно върху физическата им активност.
Всяко от устройствата, включени в комплекта, има превключвател за захранване, бутон за изпращане на съобщения и бутон за предаване на сигнали с морзова азбука. Командният център има допълнителен светодиод, който сигнализира за включено захранване. Всички включени уоки-токи също имат етикети с обяснение на кода, който ви позволява да комуникирате с прости звукови сигнали. Благодарение на това децата могат да научат нещо ново и да въведат елемент на секретност в играта си.

КОМПЛЕКТ ЗА 3 ДУШИ - комплектът включва команден център и 2 малки радиостанции, което позволява игра на до три деца, които могат да комуникират помежду си на разстояние.

БУТОН ЗА МОРЗОВАТА АЗБУКА - всяко радио има специален бутон, който може да издава звукови сигнали, необходими за предаване на информация с помощта на морзовата азбука.

ГЪВКАВИ АНТЕНИ - както командният център, така и мобилните радиостанции са оборудвани с гъвкави антени, което гарантира безопасността на децата и влияе върху издръжливостта на устройствата.
ДРЪЖКИ ЗА НОСЕНЕ - командният център има каишка за носене или закачане на рамо или около врата, а двете малки радиостанции са снабдени с щипки, които позволяват закрепването им към колана.
Характеристики:

  • размери на контролния блок (дължина / ширина / височина): 12 / 6 / 21.5cm;
  • размери на радиото (дължина / ширина / височина): 5.5 / 3.5 / 18.5cm;
  • мощност 0.5W;
  • сертификати: CE, EN 71
  • тегло на комплекта 340гр.
  • захранване: всяко устройство изисква 3 x AA 1.5V батерия (общо 9 x AA 1.5V батерия ), които не са включени в цената

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.