Валута:

Детски ретро влак на релси

Модел:
1707250110
Наличност:
В наличност
89.00 лв.
Количество:

Кратко описание

Ретро влакът се състои от пластмасов локомотив, вагон с въглища, товарен вагон, 3 бр. пътнически вагони + жп. линия и аксесоари.

Да построим железница у дома. Този комплект включва писта от влакови релси, локомотив и вагони. Забавлението започва с отварянето на кутията. Като начало трябва да се построят линиите и да се подготви ЖП системата за работа. Едва след като всичко бъде готово, започва забавното движение на влакчето, като то може да се пренасочва с помощта на стрелки, точно като истинските.... В локомотива има електромоторче, което тегли композицията. Вагонът с въглища  и в този влак е енергиен носител. Там се поставят батерите ( 4 бр. АА)  в специална секция с капаче, подсигурено с винтче.

Вагонът с въглища се свързва освен с теглича и с кабелче с букса към локомотива.

С помощта на механична система се завъртат движещите колела, като имитира системите на парните локомотиви от миналото.

Локомотивът е снабден със светлини и може да произвежда пара. За да почне да прави пара, трябва да се постави малко количество вода в указаното за това място с помощта на специална мини бутилка. 

Пистата може да се аранжира с фигурите от ламиниран картон - хора, постройки и други аксесоари, характерни за железницата...

Влакчето работи с 4 бр. АА (R06) батерии, които не са включени в комплекта. Ако желаете можете да добавите подходящите от падащото меню. Така ще си осигурите правилните батерии за Вашата покупка.

 

Подходящо за деца над 5 години!

Размери на продукта:

- писта 181 х 78 см. при разгънат вид;

- локомотив с дължина 18 см, 5 см ширина и 7 см. височина;

- вагон за въглища - 12 см. дължина,  5 см. ширина и 7 см. височина;

- товарен вагон - 20 см дължина, 5 см.  ширина и 6 см. височина;

- пътнически вагони  25 см. дължина, 5 см.  ширина и 6 см.  височина;

- дължина на композицията -  130 см.

Влакчето работи с 4 бр. АА (R06) батерии, които не са включени в комплекта.

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.