Валута:
Наличност:
Извън наличност
Количество:

Кратко описание

Време е за игра и опознаване на живота! В занимателна игра, малчуганите ще научат числата, цветовете на дъгата и геометричните фигури. Играта е добра за координация очи-ръце, защото всеки елемент си има издълбано място в дъската и трябва да се постави там. Освен това, най-горните 10 елемента (рибки) се нареждат прави и благодарение на вградения си магнит, могат да се "ловят" с магнитната въдичка.

За затвърждаването на първите математически знания, над всяко число се нареждат дървени цилиндърчета, като те трябва да се подредят по височина от 1 до 10 . На тези шишове се нанизват разноцветните пластмасови халки (рингове), които са съобразени да отговарят цветово на съотното число. И естествено, бройката им трябва да е същата, като числото, което представят.

 

Играчката е изработена от висококачествен дървен материал. Използвана е безвредна боя на водна основа, която не мирише и не избледнява с времето. Благодарение на ръчното полиране на всеки детайл, няма остри ръбове и играчката е безопасна за детските пръстчета.

Играчката подходяща за деца над 3 г.
Материал: дърво.

Играта съдържа:

  • дървени елементи - 30 броя
  • пластмасови халки (рингове) - 55 броя
  • игрална дъска - 1 брой
  • въдица с магнит - 1 брой
  • торбичка полиестерна - 1 брой

Размер на детайл: 4-5 х 2.5-3.5 х 0.92 см

Размер на дъската: 30 х 14.5 х 1.75 см.

Размер на кутията: 31.5 х 16 х 4.5 см

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.