Валута:

Дрон с гривна за управление

Модел:
1056641
Наличност:
В наличност
59.00 лв.
Количество:

Кратко описание

 Дронът е летателен уред-играчка с интуитивно управление. Управлява се с часовник-гривна, специално сензорно устройство, което се захваща за ръката. Дронът използва 2.4 GHz честота за дистанционна комуникация. Стартирането става чрез натискане на бутоните за включване на дрона и на часовника. След това дронът се подхвърля с ръка във въздъха на разстояние 20-30 см и  започва да лети. Движенията му се направляват с движение на ръката: нагоре-надолу, наляво-надясно.
Дронът е оборудван и с инфрачервен диод, което му позволява автоматично да променя посоката на полета, когато открие препятствие.

Като специални характеристики, дронът има функцията за излитане и кацане чрез натискане на един бутон, поддържа собствената си надморска височина, върти се на 360 градуса във въздуха само чрез движение на ръката.

Дронът е със специално конструирана защита на перките, за да се намали вероятността от повреди при сблъсък, в следствие на загуба на контрол. Трябва да се избягва докосването с ръка в областта на перките, защото има риск от нараняване!
Препоръчителна възраст: 14+ г.
Време на полет: около 6 минути
Време на зареждане на дрона: около 60 минути

Време на зареждане на дистанционното: около 30 минути

Време на работа на дистанционното: около 10 часа
Разстояние от дистанционното: 50-80 метра
Батерия дрон: 3.7V 550mAh
Батерия на дистанционното: 150mAh
Зареждане: чрез кабел USB
Размер на дрона (ширина / дължина/височина): 12.5/ 12.5/ 4cm
Дължина на кабел: 30 см
Тегло: 0,2 кг
Тегло с опаковка: 0,22 кг
Комплектовката включва: дрон, дистанционно управление(каишка-гривна), кабел за зареждане на батерията на дрона, кабел за зареждане на дистанционното, 2 бр. резервни перки, упътване на български език.

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.