Валута:

Детски телескоп със стойка

Наличност:
Извън наличност
39.90 лв.
Количество:

Кратко описание

  Телескоп за истински търсачи на опит и усещане на близост със Вселената. Обектива и окуляра са покрити от специални защитни капачета, които трябва да се махат само при работа с телескопа. Телескопът е с голямо увеличение и е предназначен за наблюдение на небесни тела и обекти на голямо разстояние. Телескопът се закрепва на триножен статив. Закрепването позволява въртене на 360 градуса. За различните обекти има 3 различни по сила окуляра ( 20x, 30x, 40x). Те се поставят и закрепват с помощта на укрепващ болт, който не изисква инструменти. В долната част има кран за настройка на фокуса, който движи задната част на телескопа и така променя фокусните разстояния. Тази настройка има възможност да изважда на 170 мм. задната оптична зона. На корпусът над мястото за захващане на триногата има вграден компас, който служи за по-добра ориентация в нощното небе.

 

   Това не е играчка! Това е истински телескоп!   Моля, пазете очите и не насочвайте телескопа към Слънцето или други силни източници на светлина. Не е подходящо за деца под 8 години. Родителите  трябва да инструктират децата си за безопасна работа с уреда!

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.