Валута:

Раница Кутия Belmil Moto

Наличност:
Извън наличност
95.00 лв.
Количество:

Кратко описание

Ние от HLAPACI ви предлагаме една изключително практична и здрава раница.

Belmil e сръбска марка, специализирана в производството на качествени ученически раници, несесери и аксесоари. Всички Белмил ученически аксесоари са изработени от материали характеризиращи се с високо качество, здравина, наситени и ярки цветове, и дизайн подхождащ както за малки, така и на по-големи деца. Раниците за училище Belmil са функционални, леки, надеждни и здрави. Те са подходящи за деца от предучилищен до четвърти клас!

Характеристики на ученическа раница Belmil:

  • Всички раници Belmil тип кутия са с твърдо, ергономично гръбче, подплатено и изработено от дишаща материя.
  • Раницата отговаря на Европейските изисквания за движение в сумрак, като по нея са разположени множество светлоотразителни елементи.
  • Раницата е с пластмасово дъно, което гарантира стабилност и предотвратява измърсяването и.
  • Презрамките на раницата се регулират на дължина, освен това са широки, удобни и меко подплатени. Това допринася за лесното и удобно носене на гръб, дори и от по-слаби деца.
  • Раницата е с две дръжки върху капака - една гумирана за носене в ръка и една текстилна за закачане в училище или в къщи.
  • Закопчаването на раницата става чрез метална закопчалката със светлоотразителни елементи - лесна за ползване и от по-малки деца.
  • Ергономичната раница Belmil е с едно широко вътрешно отделение, което е разделено чрез два разделителя на три по-малки отделения; преден джоб с органайзер, осигуряващ допълнителен обем.
  • Двата страничните джоба са подходящи за носене на шишета
  • Раницата е много лека - тежи 1,100 кг., като е изработена от водоустойчиви, висококачествени и здрави материали.
  • Размери на раницата (приблизителни): 36 х 32 х 19 см.

Произведена в Сърбия.

Лека, здрава и коригираща се на височина
Ергономичната раница Belmil тежи само 1100 гр. и е изработена от висококачествени, здрави и водоустойчиви материали. Нейната функция за коригиране на височина позволява чантата да бъде коригирана до сегашната височина на детето и едновременно с това да се разпредели равномерно теглото и.

Здравина и стабилност
Подсилени шевове и ръбове от всички страни, и стабилна, здрава долната част увеличават стабилността и здравината на раница Belmil. Долната част е с подсилено пластмасово дъно, което гарантира, че чантата остава в същото положение, в което е поставена и това допринася за предпазването и от измърсяване!

Допълнителни функции
Върху капака ученическата раница Belmil е снабдена с две дръжки. Едната дръжка е с гумено покритие, което я прави лесна и удобна за носене в ръка от детето или родителя. Другата дръжка е за окачване на раницата в класната стая.

Просторни вътрешните отделения
Ергономичната раница Belmil разполага с функционално разделено отделение на три по-малки, което помага на детето да организира и подреди своите ученически пособия. Всички размери учебници, тетрадки, книги и преносими компютри се побират перфектно. Тази ученическа раница има разтегателен преден джоб, който дава допълнителен обем. Бутилка за вода, лесно може да бъде поставена в страничните джобове.

Ергономична форма
Ергономичната форма и дишащ гръб, подплатен и омекотен гарантират, че натискът върху детското гръбче е сведен до минимум. С коригиращата си функция, раницата пасва идеално на всякакво гръбче.

100% гарантирано качество.

Бърза поръчка

Спецификация Стойност
момче раница

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.