Валута:

Голямото бягство на дядо

Наличност:
В наличност
19.90 лв.
Количество:

Кратко описание

Автор:Дйвид Уолямс

  • Издателство:Дуо Дизайн
  • Корица:Мека корица
  • Брой страници:468

За Джак да имаш дядо, въздушен ас от Втората световна война, е повече от любопитно. Всяка вечер отлиташ на шеметни приключения, а храната, която ти сервират се нарича дажби.

Дори учителката по история, самата г-ца Фактология, замлъква пред фактите и разказите на стария ветеран.

Скоро обаче дядо навлиза в една достопочтена възраст, когато историите от настоящето започват да се преплитат с онези от миналото. И сякаш единственото решение за военния пилот е да бъде обгрижван в дома за стари хора Здрачните кули.

И ето ти нова мисия, може би най-съдбоносната в живота на Джак – да измъкне дядо от оковите на мрачните кули и заедно да се отправят на едно истинско приключение в небето...

 

‌По времето на Втората световна война дядо е бил въздушен ас. В наши дни обаче, е заключен зад стените на дома за стари хора Здрачните кули, управляван от съмнителната г-ца Свин. За Джак и дядо му единственият изход е бягството. Те дори не подозират, че злата управителка вече ги следва по петите...

Бърза поръчка

Спецификация Стойност

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.